Tradicija podjetja Wilde Cosmetics je zavezanost k nadaljnjemu razvoju. WILDE se zavzema za učinkovitost, proizvajanje širokega spektra izdelkov, inovacije in raziskave, zanesljivost in navsezadnje, a ne najmanj pomembno, za trajne in dobre proizvode. Več kot osemdeset let izkušenj pri razvoju in proizvodnji umetnih materialov je osnova za mednarodni uspeh.

Na osnovi novih proizvodov so oblikovali znamko LCN. Sestavljena je iz več kot le tehničnega razvoja, je filozofija za uspeh, ki vodi k resničnemu partnerstvu. Kvalitetno šolanje, preizkušeni in zanesljivi proizvodi, svetovanje izurjenih svetovalcev, širok obseg kozmetike – vse to je vaše, ko se odločite za LCN.

Zadnjih deset let so pri WILDE COSMETICS izredno razširili ponudbo proizvodov. Razvili so edinstveno linijo preparatov za nego nog, rok, podaljševanja nohtov, permanentnega make-upa in šolanja na mnogih področjih.

Za WILDE COSMETICS je uspešen proizvod logični rezultat njihovih raziskav in razvoja. Moderna kozmetika mora zadovoljiti zahteve profesionalnih kozmetičnih salonov kot tudi zahteve kritičnih in dobro osveščenih strank.

Proizvodi, ki so prijazni koži in nohtom, ne dražijo, so kvalitetni ter trendovski so rezultat strogih kriterijev, ki jih morajo vsebovati vse sestavine uporabljene pri LCN. Tesno sodelovanje kemikov, fiziologov in kozmetikov dajejo LCN produktom zagotovilo za uspeh.