Na vse MPC proizvajalca Matis vam priznamo 10% popust. Tudi na izdelke v akciji.

MATIS professional, svet lepote in vrhunske nege

www:

Od leta 1985 MATIS predstavlja vse , kar bi ženske rade predstavile: lepoto, užitek, čutnost. MATIS je francoska blagovna znamka, ki je izjemno močno zastopana v Franciji in v več kot 60 državah sveta. Njena priljubljenost v kozmetičnih krogih jo je pripeljala v vrh profesionalnih firm v Franciji in tudi v svetu. Zaradi stalnega progresivnega razvoja je MATIS postal vrhunska, fleksibilna kozmetična hiša, ki se takoj odziva na potrebe današnjega trga tako glede novosti, kvalitete, pakiranja in promocije. Nagovor prihodnosti je konstanten napredek, ki z obremenitvami življenja in okolja ljudi, razvija nove in nove izdelke, ki odgovarjajo vsem potrebam kože.

Filozofija MATISA temelji na globalnem pristopu k lepoti. Velik poudarek je na rednem strokovnem izobraževanju kozmetičark, ki morajo slediti pravilom in principom Matisovih postopkov za ženske pa tudi za moške, ki skozi produkte nudijo zadovoljstvo, uživanje in predvsem učinkovitost.

Za zagotavljanje najvišje kakovosti neg z Matisom, se celotna ekipa kozmetičark, redno izobrazujemo in nadgrajujemo znanje ter spretnosti, na Matisovih seminarjih in delavnicah.
Proizvodi so plod 4 temeljnih znanosti: BIOSCIENCE, ACTISCIENCE, CITYSCIENCE, DERMOSCIENCE, ki združeni v eno zagotavljajo najboljše, najnaprednejše naravne proizvode. Proizvodi so formulirani po meri, po zadnjih principih znanosti, po zadnjih inovacijah in najnovejših dognanjih na različnih področjih znanosti ter v skladu s sodobnimi potrebami moderne ženske (moškega), ki živi pod stalnim stresom, predvsem v urbanem okolju z veliko polucije.