Dvig in vihanje naravnih trepalnic

Nova storitev: Elleebana dvig in vihanje naravnih trepalnic – Lash lift

Je trenutno najbolj vroč trend na lepotnem tržišču, ki se ukvarja z naravnimi trepalnicami in vam omogoča, da v 60 minutah, poudarite, privihate, potemnite in keratinsko ojačate naravne trepalnice.

Sistem za dvig in vihanje naravnih, ustvari videz daljših trepalnic, jih okrepi s keratinom, odpre oči in posledično v trenutku daje mladostnejši videz. Obstojnost postopka, je odvisna od naravnih trepalnic, vendar je predvidena do 6 tednov. Z ponovnimi postopki se trepalnice krepijo, pridobivajo na volumnu in dolžini. Nobena aktivnost vam ne pokvari pridobljenega izgleda. Lahko se prosto prhate, plavate v morju in bazenih, spite z obrazom v vzglavniku in savnate. Prav tako se prosto ličite, s čimer še dodatno poudarite novo pridobljen izgled.

Elleebana dvig in vihanje naravnih trepalnic - prej, potem

Vsi proizvodi Elleebana so vodilni v svetu lepotnega tržišča za lash lift, kar dokazujejo številni certifikati in nagrade in so v skladu z najnovejšimi zdravstvenimi direktivami v EU. Je naravna in varna metoda, ki ne poškoduje naravnih trepalnic. Keratinska nega napolni naravne trepalnice in okrepi od korena do konic, ter pomaga pri obnavljanju, za vse tiste, ki so si odstranile umetne trepalnice.

Elleebana-Lash-Lift-Award
elleebana_lash_lift
logo_elleebana.png