Znani smo po natančnem delu z najboljšimi materiali, ki jih ponuja tržišče in od tega ne odstopamo. Ponujamo širok spekter storitev kot so VOLUMENSKA tehnologija nameščanja trepalnic, kjer gre za nadgradnjo 3D sistema ter se uporablja samostojno -RUSKI VOLUMEN- ali v kombinaciji z že uveljavljenim sistemom 1:1 PODALJŠEVANJA TREPALNIC .
Naša ponudba nege nog je dovršena s pedikurnim brusilnim aparatom PODOLOG NOVA s certifikatom evropske kakovosti CE, nemškega proizvajalca medicinske opreme – Ruck in nam omogoča izjemno natančno odbrušanje otiščancev, odmrle kože in tretiranje drugih nevšečnosti na stopalih. Domišljen sistem menljivih brusilnih nastavkov, intenzivno odsesavanje odbrušenih delcev in mikromotor zagotavljajo medicinsko higieno z visoko učinkovitostjo.To je le še dodatek k celovitemu SPA pristopu pedikure na masažnem stolu, ki Vam med pedikuro nudi Shiatsu masažo hrbta in vodno masažo stopal.

Za brezskrbno negovane nohte na nogah in rokah pa vam lahko ponudimo dolgo obstojen lak OPI Gel Color, Gelish, Indigo, Crystal Nails ter CND Shellac, za tedne brez skrbnega sijaja in lepega izgleda. Sedaj v že zavidljivih, aktualnih 250. odtenkih. Brisa Lite sistem CND ter NOVO OPI Base strenghtener pa poskrbi za utrjevanje naravnih nohtov rok.

“Pravijo, da je zdrav duh v zdravem telesu. Poskrbite, da bo vaše telo zdravo in negovano, skupaj z nami.”

Izbirate lahko med paleto neg obraza s kozmetikami MATIS in Afrodita ter kozmecevtiko TEOXANE ter predstavitvenim ličenjem ameriških inovativnih ter povsem naravnih pudrov PRIORI MD. Odločite se lahko za gelirane nohte ali podaljšavo nohtov v vrhunski OPI (ZDA Hollywood) ter Artistic keramika/porcelan oz. OPI Axxium gel tehniki, kot tudi za nežno utrjevanje vaših naravnih nohtov s permanentnim lakom OPI Gel Color, Indigo, Crystal Nails, CND Shellac in Gelish, ki združujejo visoko tehnologijo v filmsko tankem nanosu, neobčutljivem na mehanske obremenitve in visokega sijaja.
Vedno znova boste navdušeni nad rezultati intimne ter depilacije celotnega telesa, s kozmetiko Perron Rigott, Starpil in Depileve, z visoko učinkovitostjo, odsotnostjo poškodb povrhnjice in z maksimalnim zmanjšanjem bolečine.

Da bo negovanost trajna pa Vam tudi svetujemo nadaljno nego s proizvodi kozmetike MATIS, OPI, Callusan, Afrodita, LCN, Ruck in kozmecevtiko TEOXANE.
Navdušila Vas bosta naša profesionalnost, kakovost storitve, prijaznost in prijeten sodobno klimatiziran ambient. Svetovali Vam bomo prave storitve za vaše zadovoljstvo in nov elan, saj smo izkušena homogena ekipa, ki že leta sledi novitetam, inovacijam in uvaja le kakovostne storitve ter materiale, za katerimi lahko stoji in jih s pridom uporablja.

logo_lcn.png
logo_cnd.png
lbla-lashbox.png
logo_matis.png
logo_opi.png
logo_priori.png
logo_teoxane.png
logo_afrodita.png
logo_depileve.png
logo_gelish.png
logo_ruck.png
logo_starpil.png
logo_perron_rigot.png