ALI NI ZNANOST SUPER?

Znanost zagotovi izdelke, verodostojnost spremeni vse!
Boljša znanost naredi boljše izdelke. Patentirane formule monomerov in polimerov so razlog zakaj je Shellac™ podoben laku, obstojen kot gel in se odstrani v nekaj minutah. Poleg tega je hipoalergen in ne vsebuje formaldehida, toluena in DBP. CND je vztrajno in potrpežljivo izpopolnjeval formulo Shellaca ter jo rigorozno testiral pred začetkom prodaje. Rezultat je pravo odkritje – Shellac je kilometre pred drugimi na trgu kar se tiče znanosti in testiranja. Profesionalci, ki so bili priča slepemu testiranju in primerjavi z drugimi izdelki, so v en glas zatrjevali, da se nihče tudi približno ne more primerjati s Shellacom. In testne stranke? One so Shellac opredelile kot pozitivno zasvajajočega.

www:

TESTIRANO V LABORATORIJU, VZLJUBLJENO V SALONU.

CND izdelki, ki so narejeni na osnovi najnovejših odkritij in podkrepljeni z znanjem modnih ustvarjalcev, so prvi izbor profesionalcev po celem svetu in leto za letom zmagovalci po izboru bralcev NAILS Magazine. Shellac to dediščino še izboljšuje in je resnično prava inovacija. Mi se ne ustavimo samo pri dobrih dosežkih znanstvenikov uporabljamo tudi moč znanja, ki ga nudi CND in ga s pridom uporabljamo pri našem delu.
Zatorej, recite zbogom najhujšim frustracijam, ki ste jih doživeli zaradi nohtov. Za vedno! Pozdravite Shellac UV barve za nohte.