TEOSYAL Cosmeceuticals – TEOXANE je linija inovativnih proizvodov proti staranju in rezultat izkušenj laboratorijev in dermatologov ter estetikov. Ne deluje kot kozmetika na trenutno občutenje kože, ki je predvsem začasno, temveč dolgoročno vpliva na strukturno lastnost kože. Z medicinskim znanjem ter vsebnostjo čistega RHA – hialurona, ki v kozmetiki ni nikoli prisoten v takšni obliki in koncetraciji ter kompleksom za restrukturiranje kože, privede do naravne sinteze hialurona v koži. Rezultat kože z ojačano bariero, zaščito in revitalizacijo ter močno zvišan nivo hialurona, vas ne bo pustil ravnodušne. Gre za odlično dolgoročno naložbo v kakovost kože, ki je predpogoj za mladosten izgled vaših obraznih potez.

PDF:

www:

TEOXANE na področju estetske medicine ter strokovnega znanja v proizvodnji hialuronske kisline. Glede na to, da je v zadnjem času v porasti uporaba naravnih kozmetičnih proizvodov, je na mestu poudariti, da je RHA – hialuronska kislina naravno prisotna v mladi koži, le ta pa s staranjem upada in prav tako z njo regenerativne sposobnosti kože. Ker je torej RHA – hialuronska kislina koži naravna in lastna, ni bolj naravnega od njenega vgrajevanja v kožno strukturo, poleg tega pa najstabilnejši in učinkovit način upočasnjevanja staranja kože.

Vsi proizvodi linije TEOSYAL Cosmeceuticals so formulirani tako, da je uporabljena RHA – hialuronska kislina v obliki, ki je aktivna v koži: Dehidrirane mikrosfere hialuronske kisline v kapsulah. Pri stiku s kožo se mikrosfere hialuronske kisline integrirajo v globino gub in brazd. Delujejo kot mini vodni lovilci, ki nabreknejo in napnejo ter zravnajo gubo od znotraj. Tovrstna neinvazivna zapolnitev deluje nemudoma, kakovost kože pa se vidno izboljša ob celovitem dvigu nivoja hialuronske kisline v koži, nekje po 28. dneh neprekinjene uporabe izdelkov.

V našem salonu vam bomo pomagali izbrati prave izdelke in sooblikovali ritual, ki bo ustrezal vašim in potrebam vaše kože.

Laboratoriji TEOXANE se zavezujejo spoštovati etične predpise TEOSYAL COSMECEUTICALS tako, da so vsi proizvodi iz linije:

  1. Hipoalergeni
  2. Dermatološko testirani
  3. Brez parafinov in fenoksietanola
  4. Proizvedeni v skladu z najstrožjimi farmacevtskimi standardi glede varnosti pacientov in učinkovitosti proizvoda.

KOZMECEVTIČNI PROIZVODI:

ADVANCED FILLER

Suha in zelo suha koža.
Močan proizvod proti staranju, ki zapolni gube (učinkuje na volumen in globino gube).
Rezultati: gladi gube dan za dnem, koža postaja čvrstejša, napeta in intenzivno navlažena. Kakovost kože se bistveno izboljša. Občutek zategovanja zaradi suhosti se zmanjša.

ADVANCED FILLER

Normalna in mešana koža.
Lahkoten proizvod z hialuronsko kislino, ki ne maši por, zagotavlja globinsko vlaženje ter nego kože različnih področij.

ADVANCED FILLER ter PERFECTING SHIELD SPF 30

Močan proizvod proti staranju, ki zapolni gube (učinkuje na volumen in globino gube).
Rezultati: gladi gube dan za dnem, koža postaja čvrstejša, napeta in intenzivno navlažena. Drobne nepravilnosti na koži se zmanjšajo in pogostost izbruhov aken se redči. Perfecting shield pa, poleg omenjene nege, zagotavlja še zaščito pred vplivom UV žarkov z zaščito SPF 30 ter rahlim toniranjem.

RHA SERUM

Koncetrat za regeneracijo kože. Vsebuje RHA – hialuronsko kislino ter kompleks za restrukturiranje kože in NovHyal BIOTECH-G ter unitamuron H22 izvleček semena tamarinda z močnim hidratantnim delovanjem. Močno učvrsti matrico kože, zapolni drobne linije, vlaži kožo, daje zdrav ten in učvrsti strukturo kože.

DEEP REPAIR BALM

Proizvod, ki nemudoma pomiri in deluje na ponovno vzpostavitev naravnega ravnovesja kože. Globinsko vlaženje, zmanjševanje vnetja ter pojava modric. Idealen celo za uporabo pred in po estetskem postopku ali kadar vaša koža kaže znake iritacije (sončne opekline, mraz, po britju, lišajasta koža…). Vsebuje RHA, Neutrazen, Arniko ter Helikrizum. Rezultati: koža je pomirjena, regenerirana in navlažena že po drugem dnevu uporabe.

RHA PRIME SOLUTION

Je že pripravljena tekočina za čiščenje oz. micelarna voda 3 v enem. Sredstvo za čiščenje, tonik in blag odstranjevalec ličil. Vsebuje RHA ter kompleks ya restrukturiranje kože in NovHyal BIOTECH-G, vodico damaščanske vrtnice ter antiseptične učinkovine.

PERFECT SKIN REFINER

Nočna krema za obnovo kože s optimalnim ravnovesjem glikolne in odporne hialuronske kisline. Nežno odstranjuje sloj odmrlih celic na površini kože in hidrira. Povsem primerno za občutljivo kožo, za tiste z nesijočim tenom, nagnjenostjo k mozoljavosti, vidnimi porami, pigmentacijskimi madeži ter vidnimi znaki staranja. Zelo pomembna nočna nega, ki podpira in poveča delavanje celotne dnevne nege.

R[II] EYES

Napredna formulacija RHA za področje oči, je primerna za nego pri temnih podočnjakih, otečenosti ter finih linijah in gubah. Inovacija EPS Seafill pomirja in polni, escin krepi steno kapilar, lahkotni pigmenti pa poenotijo in posvetlijo ten kože.

RHA × VCIP SERUM

Prinasa združitev RHA tehnologije in napredne formulacije vitamina C. Ta je znan po stimulaciji sinteze kolagena, hkrati pa povečuje čvrstost, enakomernost in zdravo barvo tena kože. Je nadgradnja seruma RHA in je primeren kot podlaga Advanced fillerju, nekateri pa so tako navdušeni nad teksturo in rezultati, da ga predvsem v poletnem času, uporabljajo samostojno.