ZAKAJ IZBRATI NAŠ KOZMETIČNI SALON

Ponujamo odlične kozmetične nege s podporo strokovnega znanja in dolgoletne prakse. Naše strokovno izkušeno osebje Vam nudi široko paleto prvovrstnih storitev in individualnega svetovanja. Prepričali Vas bosta naša profesionalnost in prijaznost, kakovost storitve ter prijeten in sodobno opremljen ambient.

Uporabljamo vrhunski francoski kozmetiki Matis in Peron Rigott, nemški LCN, Callusan in Ruck, ameriški PRIORI, LASHBOX, OPI, Gelish in CND ter slovenske proizvode Afrodita. Ekskluzivno se lahko pohvalimo s švicarsko kozmecevtiko TEOXANE, ki vključuje bogato znanje estetske medicine in dermatologije v kozmetično področje nege kože.

Izbirate lahko med storitvami, ki zagotavljajo vrhunske rezultate. Združujemo spoštovanje do naravnega in preplet dragocenih surovin iz narave s sodobno tehnologijo. To dopolnjujemo z odličnim znanjem in razumevanjem človeškega telesa. Nudimo le tisto za čimer lahko stojimo na podlagi bogatega znanja in izkušenj. Verjamemo, da je le to tisto, kar prinaša dolgotrajno zaupanje stranke. Z rednimi izobraževanji skrbimo, da so naše storitve vedno v koraku s časom, dodajamo nove in tehnološko dovršene postopke in izdelke ter se prilagajamo potrebi in želji stranke v njeno korist in zadovoljstvo.

Avalon je mistični kraj grške mitologije, največkrat opisan kot raj ali nebesa.
Legende ga opisujejo kot miren otok ozdravitve in spokoja.

V ČEM SMO NAJBOLJŠI

0%
Strokovnost
0%
Kvaliteta
0%
Svetovanje
Stranke o nas

Mnenja strank

Super ekipa, ki nas s svojim umetniškim pridihom “dela” lepše. Ostanite takšni kot ste, ker boljši ne morete biti.

Sabina Krušič

Vsakič znova me pustijo brez besed. Sem njihova redna stranka in nikoli me ne pustijo na cedilu, da o kvaliteti dela niti ne govorim. Znanci ne morejo prehvaliti mojih trepalnic in nohtkov. Hvala celotnemu kolektivu, da me vsak mesec znova razvajajo.

Mateja Grbec

Kot dolgoletna in stalna stranka lahko pohvalim vzdušje, kvaliteto, inovativnost in kreativnost zaposlenih. Razvajanje tu je pravi odklop od vsakdanjega tempa življenja.

Tanja Košenina

Vrhunsko osebje, kvaliteta usluge in občutek kot, da pripadaš družini. Kot poslovni ženski mi je pomembno, da je nega trajna in kakovostna. Kvaliteta dela je ambasador dobre besede, ko gre za salon Avalon.

Olivera Drča

Težko je najti salon kjer si vsakič, ko odideš, zadovoljen s storitvijo. Vedno se potrudijo in so super. Veliko ljudi me sprašuje kateri salon obiskujem in z veseljem povem ter vas pohvalim.

Eva Frančič

Salon Avalon obiskujem že dolgo in me v tem času, s svojo profesionalnostjo, niso nikoli razočarali. Delajo izredno natančno, dosledno in so ob enem zelo prijazna in prijetna ekipa.

Martina Culiberg

Kvaliteta, strokovnost in prijaznost so glavne lastnosti salona Avalon. Še posebej sem zadovoljna s kvaliteto nohtov in trepalnic.

Marija Šetina
V salonu Avalon za vas

Naša ekipa

Špela I.

kozmetični tehnik

Nina P.

kozmetični tehnik, diplomirani fizioterapevt

Tina C.

kozmetični tehnik