Nega obraza

Negovalna nega obraza z globinskim čiščenjem

Celovita nega obraza prilagojena vašemu tipu kože. Poleg začetnega površinskega čiščenja in tonizacije kože, oblikujemo obrvi. Nato s površinsko eksfoliacijo, pilingom pripravimo kožo na globinsko čiščenje in boljšo absorbcijo negovalnih sestavin negovalnih izdelkov. Pri izdatnejši negi obraza, po zgledu vodilnih kozmetičnih hiš uvajamo kemične pilinge na bazi sadnih AHA, laktične in glikolne kisline, ki skupaj odlično delujejo na vlaženje, regeneracijo in vračajo enakomerno pigmentiranost. Tako pripravljeno kožo lahko očistimo nevnetnih aken in ogrcev, ki se jim posvetimo v naslednjem koraku globinskega čiščenja. Z visoko frekvenco VF, koži vrnemo njeno ravnovesje, pomiritev in izdatno nego pa dosežemo s čistilno ali negovalno masko. Med delovanjem maske vas razvajamo z masažo rok in dlani. Nego zaključimo s proizvodi za zaščito, vlaženje in nego kože. Vedno vam tudi svetujemo s koristnimi napotki pri domači negi in o primernih izdelkih ter odgovorimo na Vaša vprašanja za najboljšo nego Vašega obraza.

Mladinska nega obraza z globinskim čiščenjem

Je namenjena vsem mladostnikom s problematično kožo ali prvim pojavom aken, komedonov oz. ogrcov, in je dobra prva izkušnja, zaradi katere se radi vračajo na nego v salon. Namenimo dovolj časa, da se z mladostnikom temeljito pogovorimo o negi, načinu vzdrževanja kože, najstniških problemih s kožo in svetujemo o morebitnih drugih vzrokih, ki so lahko pospeševalec nastanka aken, poleg hormonskih sprememb v puberteti. Nega je prav tako sestavljena iz priprave kože, eksfoliacije s sadnimi kislinami ter globinskega čiščenja. Mladostnikom se koža z masko hitro pomiri, pričakovano najkasneje v enem dnevu. Primerna je tako za dekleta kot fante in je cenovno prilagojena tako, da si lahko privoščijo redno čiščenje, ki je v času pubertete še kako pomembno.

Nega obraza z Casmara alge peel-off masko, masažo ter čiščenjem kože

Vrhunska nega prilagojena različnim tipom kože omogoča nemudoma sijočo polt in face lift efekt. Primerna je tudi kot samostojna nega, brez globinskega čiščenja, za izjemne priložnosti, ko želite takojšnje rezultate. Celovita nega obraza pa vsebuje postopke čistilne nege obraza, in sicer kot pripravo na najboljše delovanje Casmara alge peel-off maske. Globinsko očiščeno in pripravljeno kožo negujemo z ene izmed desetih variacij peel-off mask. Izbiramo lahko med reafirming, green, vitaminsko zeliščno, sensitive, novanew, green tea, RGnerin, re6tense, goji in gold masko. Pudrasti del maske se aktivira z gelnim tik pred nanosom na kožo ter s tem zagotavlja neposredno in aktivnejše delovanje nanjo. Odstranimo jo v enem kosu, za seboj pa pušča neverjetne rezultate napetosti, hidracije, pomiritve in bistveno zmanjšanje znakov staranja.

Afrodita nega obraza z aromaterapijo

To je celovita nega prilagojena Vaši koži s proizvodi Afrodita. Začnemo s površinskim čiščenjem in tonizacijo kože ter nadaljujemo z oblikovanjem obrvi, vključenim v nego. Nato pripravimo kožo na globinsko čiščenje in boljšo absorbcijo negovalnih sestavin negovalnih izdelkov, s površinsko eksfoliacijo. Po presoji kozmetičarka uporabi blagi mehanski piling ali pa kemični (sadne AHA kisline), ki so ga uvedle vodilne kozmetične hiše v postopke neg. Tako pripravljeno kožo lahko najlepše očistimo nevnetnih aken in ogrcev, ki se jim posvetimo v naslednjem koraku globinskega čiščenja. Nego nadaljujemo z aromaterapijo. Aromaterapevtsko osnovo, gel aloje z negovalnimi in eteričnimi olji, vmasiramo s prijetno in sproščujočo masažo. Maksimalno pomiritev kože in dodatno nego pa, po potrebi, dosežemo s čistilno ali negovalno masko. Med delovanjem maske vas razvajamo z masažo rok. Nego zaključimo s proizvodi za zaščito, vlaženje in nego kože. Vedno vam tudi svetujemo s koristnimi napotki pri domači negi, priporočimo kozmetično nego in odgovorimo na Vaša vprašanja.

Dodatne nege in samostojni postopki nege obraza

Dobrodošli ste tudi na samostojne estetske tretmane, kot so oblikovanje obrvi in barvanje obrvi ali trepalnic Refectocil ali pa trajnejše barvanje in preoblikovanje obrvi z kano Henna Brow BH. Prav tako nudimo trajnejše vihanje trepalnic Elleebana.
Nege obraza lahko nadgradimo ali samostojno izvedemo kombiniran piling Comfort Zone z AHA sadnimi kislinami, laktično ter glikolno kislino za doseganje glajenja, enakomerne pigmentacije, zmanjšanja pojava aken in globinskega vlaženja kože. Kot tudi Casmara alge peel-off mask za takojšen lift efekt, kot tudi napeto, sijočo in pomlajeno kožo obraza in vratu.

Kratka nega obraza: površinsko čiščenje, masaža, serum in krema

Ta nega je namenjena predvsem strankam, ki želijo podaljšati učinek nege med posamičnimi celotnimi negami obraza ali pa si želijo le krajšega razvajanja, kadar ni večjih potreb kože po globinskem čiščenju, odstranjevanju odmrlih celic in postopkih, ki jih opravimo pri celotni negi obraza. Pri izbiri masažnega sredstva se osredotočimo ciljno glede na namen in v skladu s tem izbiramo med gelnimi in kremnimi osnovami, ki jih po potrebi še obogatimo z negovalnimi olji.

logo_teoxane.png
logo_matis.png
logo_afrodita.png