Pedikura in nega stopal

Izberite našo profesionalno pedikuro na odličnem integriranem SPA pedikurnem stolu s hidro masažo stopal, prepričljivim udobjem in vrhunsko higieno. Postopek vzdrževanja higijene stola, ki smo ga osvojili v našem salonu, je v ZDA odobrila FDA (Food and Drug Administration). Za brezhiben izgled stopal poskrbimo tudi s pedikurnim aparatom Podolog Nova, ki omogoča popolno nego in najstrožjo higieno postopka. Koža stopal je zglajena, odvečna koža odstranjena. Pri pedikuri uporabljamo kozmetiko LCN, Callusan pene ter Ruck Peclavus z odličnimi negovalnimi, vlažilnimi in antiseptičnimi učinki. Za dolgotrajno nego in razvajanje doma pa vam svetujemo tudi pri LCN, Callusan in Ruck negovalnih kozmetičnih proizvodih za domačo nego.

Izberite svojo pedikuro

Zahtevnejša pedikura – z lakiranjem ali brez

Vključuje precizno odstranjevanje odmrle kože na stopalih ter odstranjevanje otiščancev in kurjih očes. Uredimo in skrajšamo nohte ter jih preventivno pristrižemo proti vraščanju. Nega stopal ni pomembna le z estetskega vidika temveč tudi zdravstvenega. Negovana stopala lažje prenašajo vsakodnevne obremenitve in so temelj gibanja. So odraz zdravja in negovanosti osebe. Združimo jo lahko s parafinsko oblogo, depilacijo prstov na nogah in lakiranjem – s Shellac ali Gelish permanentnimi gel laki ali klasičnim lakiranjem.

Pedikura s permanentnim lakom OPI Gel Color, Gelish ali CND Shellac

Je celovita nega stopal, ki vključuje tudi permanentno lakiranje nohtov. Izbirate lahko med širokim naborom odtenkov lakov OPI Gel Color, Indigo, Crystal Nails, Gelish, CND Shellac ali francoske bele konice. Izredno tanek sloj laka se suši z UV-svetlobo in je obstojen in sijoč kar do 5 tednov. Z njim so trajno obstojni tudi kristalčki, kot detajlni okras. Odlična rešitev za vse, ki želijo nemudoma osušen lak tudi pozimi, ko stopalo položimo v obutev, kot poleti, za trajno urejene nohte brez okrušenega laka in brez dolgotrajnega sušenja.

SPA pedikura

Je kombinacija celovite pedikure s parafinsko nego/oblogo stopal. Nega vključuje eksfoliacijo, kolagensko masko in masažo stopal, vse za maksimalen prodor negovalnih sestavin v globino kože. Nega zagotavlja zaščito, regeneracijo in izdatno hidracijo kože stopal. Deluje tudi antiseptično, protirevmatsko in mehča tršo kožo stopal. Topla obloga okrepi cirkulacijo krvi v stopalih, pretok limfe, sprošča napetost v mišičnem tkivu in blaži revmatična obolenja stopal. Primerna je za rekreativce in starejše ter vse, ki želijo za svoja stopala le najboljše.

Pedikura za rekreativce in športnike

Rekreativci in športniki cenijo zdravje stopal, saj jim ta omogočajo doseganje ciljev. Gre za celovito pedikuro s kontroliranim odstranjevanjem odmrle kože, otiščancev in drugih kožnih nepravilnosti. Stopala negujemo z antiseptičnimi, relaksacijskimi in osvežilnimi negovalnimi izdelki za lažji korak in razbremenitev nog.
Za popolno nego in sprostitev stopal priporočamo občasne relaksacijske in negovalne vroče parafinske kopeli.

Zahtevnejša pedikura za obremenjena stopala

Ta izdatna nega poleg postopkov celovite pedikure vključuje odstranjevanje in tretiranje večjih otiščancev in kurjih očes, ki pri mnogih povzročajo hude bolečine, ter sanacijo vraščenih nohtov in njihovo preventivo. Saniramo tudi posamezne problematične nohte ali pripravimo stopalo na medicinsko zamrzovanje bradavic.

logo_opi.png
logo_ruck.png
logo_lcn.png