Podaljševanje trepalnic

Odlične svilene trepalnice

Zapeljujte z gostimi in dolgimi trepalnicami. Z njimi se lahko tudi brezskrbno savnate, plavate ali preprosto uživate aktivnosti. Nudimo vam priložnost, da zasijete z modnim dodatkom, ki vam bo odprl pogled, poudaril oči in skrajšal ličenje ter s tem prihranil dragocene jutranje minute.

Postanite tudi ve ponosne lastnice lepih trepalnic in zapeljivega pogleda, ki od vas ne zahteva nobenega dela. Nanos maskare nikakor ne moremo primerjati z lepoto izgleda permanentnih trepalnic, njihovo praktičnostjo ter popolnoma naravnim oz. glamuroznim videzom, odvisno od strankinih želja. Storitev izvajamo izkušene stilistke za trepalnice z dolgoletnimi izkušnjami in znanjem.

Podaljševanje in zgostitev naravnih trepalnic izvajamo individualno, glede na možnosti naravnih trepalnic in želje strank, kar pomeni različne dolžine, barve in oblike trepalnic. Oftamološko testirano lepilo kljub svoji nežnosti do očesa omogoča izjemno moč pritrjevanja na naravno trepalnico. Vsi izdelki v celoti ustrezajo visokim evropskim standardom.

V salonu Avalon uporabljamo izključno svilene trepalnice. Te se ponašajo z odlično nosljivostjo, lahkotnostjo, mehkobo in prožnostjo naravnih trepalnic, omogočajo naraven zgoščen ali ekstremen priložnostni izgled. Vedno se prilagodimo želji stranke pri dolžini in gostoti, strokovno svetujemo in priporočamo ter nudimo komplementarne izdelke, ki stranki omogočajo dolgo obstojnost, higieno ter zadovoljstvo ob nošenju trepalnic.

Le katera ženska si ne želi dolgih, gostih in naravno privihanih trepalnic?

  • Maskara ni več potrebna
  • Plavanje in tuširanje nista problem
  • Zbudite se v jutro s polnimi, dolgimi trepalnicami
  • Primerno za dame vseh starosti

Izpolnimo sanje vsake ženske po razkošnih trepalnicah. Vaš obraz izžareva negovanost in zapeljivost. Kar je bilo do sedaj dosegljivo le zvezdnicam in top modelom, je sedaj dostopno tudi vam.

Podaljševanje in kakovost trepalnic

Pri podaljševanju trepalnic lahko izbirate različne dolžine, debeline in oblike svilenih trepalnic. Zahvaljujoč temu imate možnost samostojne izbire glede na vaše potrebe, želje in možnosti. Izbirate lahko med dolžinami od 7mm do 16mm.

Prednost in obstojnost trepalnic

S profesionalnim podaljševanjem trepalnic je uporaba maskare nepotrebna. Zahvaljujoč posebnemu lepilu, ki ima odlične lastnosti, kar se tiče odpornosti in tolerance, nam tuširanje in vsakodnevne športne aktivnosti ne predstavljajo nikakršnih ovir. Svilene trepalnice so obstojne, ob upoštevanju pravil nege, vse dokler ne izpade vaša naravna trepalnica, kar je odvisno od cikla rasti trepalnic pri posameznici. Običajno je to čas 3 do 6 tednov. Za vzdrževanje volumna trepalnic so torej potrebne le obnove/refili s svilenimi trepalnicami. Postopek je primeren tudi za uporabnice kontaktnih leč.

Postopek zagotavlja izjemno stabilnost, saj svilena trepalnica izpade šele skupaj z naravno. Zahvaljujoč dovršenemu sistemu dosežete vrhunske rezultate in predvsem poudarite lepoto vaših oči in obraza.

lbla-lashbox.png