Umetni nohti

OPI izdelava novih porcelan/akrilnih nohtov

Odlikujejo jih: izjemna obstojnost, trdnost in enostavna nega. Primerni so za tiste z malo časa, več ročnih opravil in željo po negovanih nohtih. Lahko jih nadgradite s permanentnim lakiranjem – sedaj nudimo že 350 različnih odtenkov, ki jim nenehno dodajamo nove po trenutnih trendih in željah strank.

OPI izdelava novih porcelan/akrilnih nohtov s permanentnimi belimi konicami

Odlikujejo jih: izjemna obstojnost, trdnost in enostavna nega. Primerni so za tiste z malo časa, več ročnih opravil in željo po negovanih nohtih s permanentno francosko manikuro oz. belimi konicami.

OPI nega porcelan/akrilnih nohtov

Popolna odstranitev predhodne mase in nanos nove, ki omogoča maksimalno obstojnost in trajnost. Možna je nadgradnja s permanentnim lakiranjem.

OPI nega porcelan/akrilnih nohtov s permanentno belo konico

Popolna odstranitev predhodne mase vključno z remodeliranjem bele konice in nanosom nove mase, ki omogoča maksimalno obstojnost in trajnost ter individualne spremembe po želji stranke.

Permanentni lak opi gel color, cnd shellac ali gelish

Napredna tehnologija zagotavlja tedne (od 2 do 3) brezhibnega nanosa v filmskem sloju, visok sijaj in neskončne možnosti kombiniranja. Lak je takoj suh in odporen na poškodbe ter nežno zaščiti naraven noht. Odstranjuje se brez agresivnega brušenja naravnega nohta, in sicer le v tekočini za odstranjevanje.

Permanenten lak oz. francoska manikura na nogah

Najboljša za Vaš brezskrben korak, saj ima izjemno obstojnost do kar 6 tednov.

Dodatna, unikatna poslikava nohtov

Če želite popestriti izgled Vaših pravkar negovanih nohtov, Vam nudimo tudi umetniške poslikave in dodatne kristalne okraske. Za posebno priložnost ali kar tako, za lepši dan.

logo_gelish.png
logo_cnd.png
logo_lcn.png
logo_opi.png